Skip to content

Velg materiale

Materialvalget er viktig for fremstillingen av bildet. Man må vurdere bildets motiv, med farger og kontraster, i tillegg til hvor det skal henge. Ofte er det et enkelt valg, men ikke alltid. Her er litt mer info som forhåpentligvis kan hjelpe deg å finne ut av hva som egner seg best på veggen din.

All vår veggdekor har ulike overflater med hver sin unike stil. Eksempelvis gir plexiglass glans og dybde, mens aluminiumsplate og skumplate har en matt finish.

Børstet aluminium - Stilrent og elegant

Direktetrykk på Alu-bond aluminiumsplate gir et elegant og stilrent utseende. Matt og hard overfalte. Sølvoverflaten viser seg i de hvite bildeområdene og gir en metallisk gjenskinn. Et veldig moderne og har et kunstnerisk utseende, passer spesielt godt når en trykker sort/hvit Bilder. Platene er flotte i seg selv så ramme blir fort overflødig.

Dette moderne utrykket har en helt særegen effekt og er veldig populært blant profesjonelle fotografer.

Fotoplate iBond hvit

Trykk direkte på iBond fotoplate gjengir farger, nyanser, detaljer og kontraster i bildet på en enestående måte. Resultatet blir av høy kvalitet med en klar finish. Glatt og hard overfalte.

Pleksiglass - Glans og dybde​

Bilde med museumskvalitet hjemme. Trykk på pleksiglass fremhever fargenes glans og dybde, og får frem detaljene i bildet. Det er et stivt materiale med høy overflateglans som er utviklet spesielt for bruk til dekorasjon og i utstilling.

På pleksiglass trykkes motivet på baksiden av platen. Det trykkes et ekstra lag med hvit bakgrunn, for å sikre at fargene i bildet blir riktige. Om du ikke ønsker hvit bakgrunn kan du velge å la det hvite i bildet være gjennomsiktig. Da egner det seg best å henge opp på vegg med nøytrale flater. Vi leverer 8 mm tykke plater.

Feste bildene på veggen

Du kan bestille bildene dine uten veggfester, eller velge mellom ulike typer, slik som vist på eksempelbildene.

  • Alle platene kan leveres med med skruesystem for veggmontering. Til fotoplate og alu-plate kan vi leveres Fissart skjult oppheng.
  • Baksiden av akrylbildet tåler ikke så mye siden trykket er direkte på platens bakside, så vær forsiktig. Når en skal henge opp for å finne plassering av skruehullene er det lett å lage riper i trykken som er synlig på forsiden.
  • Når du skal henge opp bilde festes boltene gjennom platen først, baksiden av bilde får ikke direkte kontakt med veggen når du skal måle hvor hullene skal være. Skruehode må ha maks 6mm hode (hullet i bolten er 4mm).

Transport og levering

På alle standardprodukter i nettbutikken vil fraktkostnad tilkomme. Om du ønsker kan du hente produktet hos Xpressprint i Kristiansand. Ved spesialbestillinger på spesielt store bilder og lignende så kan ekstra fraktkostnad forekomme, men kun etter avtale.

Normal produksjonstid er 5–7 arbeidsdager. Leveringstid etter produksjon er normalt 1–3 arbeidsdager.

Leveringstid kan påvirkes av hvor du bor og helligdager/fellesferie. Tiden varierer såpass mye fordi alle bilder trykkes på bestilling, og det kommer da an på hvor mange bestillinger som ligger foran i køen.

Ingen angrerett

Fordi våre produkter er laget etter kundens (forbrukerens) spesifikasjoner eller som har fått et tydelig personlig preg, har våre kunder ikke angrerett med hensyn til avtalen. Se vilkår.